Creepy crawly

Kanske är jag bara känslig. Jag vet inte. Men vissa saker kryper in under huden på en och slingrar runt, och man har fan svårt att släppa dem och låtsas om inget. Det där med att se genom fingrarna rörande vissa saker kanske går bättre om man är mer gjord av glas än kött? Jag bara ...irriterar mig. Men men, det löser sig väl det också.

Hemma från jobb efter en evighetslång vecka. En trevlig vecka, såklart, som alla andra. Men... extra lång. Jag tror att mina två lediga dagar på måndag och tisdag är väl behövda. Inte stirra sig blind på en skärm hela dagarna, inte behöva berätta och förklara och försöka få folk att förstå. Istället skall jag vila. Planen är att åka ner till Stiff i Lund och chilla, och sedan på tisdag skall jag ut med ett par vänner och ta en öl eller två sådär i kvällningen. Onsdag är jag tillbaka på jobb, men oroar mig inte över bakfylla. Dels brukar jag inte dricka tillräckligt mycket för det, dels har jag inte råd ens om jag ville bli dyngrak ;)

Ikväll var planen att vi skulle chilla och mysa framför Futurama, men vi får se vad som händer. Just nu ligger Nath och sover (tror jag?) och lyssnar på musik på hög volym, så jag har gömt mig i datorrummet med min egen musik på tillräckligt hög volym för att hans musik bara skall ligga som en konstig basslinga i bakhuvudet på mig. Kanske tar på mig hörlurar istället, men efter att ha suttit med hörlurar hela dagen är det skönt att slippa det där lilla trycket mitt uppå huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0