Crawl straight home

Lite dåligt skrivet igår, blev bara ett inlägg. Inte för att jag direkt har några läsare dock, så... skit samma ;)

Jag fortsätter med mina försök att fullborda en teckning föreställande Ophelia Severine, min Dark Heresy-karaktär. Hittills är jag uppe i tre olika skisser, men jag antar att det är progress. Det är så väldigt mycket svårare att rita än jag inbillar mig. Att sitta och doodla lite är ju piece of cake, men att lyckas måla en person från head to toe och få det att se proportionerligt ut? Yeah, right.
Skall se ifall jag kan hitta vettiga pennor idag i alla fall.

Så... två dagar till min födelsedag. Tidigare år har jag ju haft full nedräkning typ två månader i förskott, men i år har jag knappt nämnt det. Som sagt, just nu är jag mest stressad över det hela, men det känns nog bättre imorgon när mina vänner kommer hit och leker med mig :)
Skall försöka få hem lite roliga musikvideos också, har en del på lager som jag vill fylla på den gamla vanliga spellistan med. (och så gör vi allt vi kan för att hålla Thomas Karsk ur huvudet, försvinn försvinn wherever you are)

Idag skiner inte solen. Idag är det mulet och det ser ut att ligga regn i luften, så jag blir inte förvånad ifall det drar in regnstomrar under dagen. Skulle egentligen tura efter jobb idag för att köpa lite öl och vin till imorgon, men Nath hade redan bett Marcus köpa öl så får gå bort till systemet och titta på lite likörer istället :) Skall bara delge min bror ändringen i planerna, så att han inte sitter och längtar efter en båtresa :P

Ikväll skall jag sedan städa och fixa här hemma, så att allt är klart i tid. Imorgon kommer Nathaniels mor Åsa hit och lunchar med oss, och sedan vill jag i lugn och ro göra mig färdig inför min fest. Jag tror att musikfixandet kommer att hamna i den tidsperioden där, mellan lunch och fest. Kanske skulle man ta och uppdatera listan ganska rejält, och faktiskt ta bort de där spåren jag ändå alltid zappar förbi? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0