ಠ_ಠ

Så var det plötsligt torsdag. Jag vet inte om jag tycker att veckan gick väldigt snabbt eller väldigt långsamt, borde det inte vara fredag idag?
I tisdags flexade jag och jobbade fram till sex, så den dagen kändes lite konstig, och igår satt jag på möte de sista två timmarna på dagen vilket också gjorde att dagen kändes lite annorlunda. Och idag är det då alltså torsdag.

Måndag och tisdag är jag ledig, och planen är att jag skall hänga hos Stiff i Lund och kolla på Twin Peaks då. Vi började se TP första dagarna i December, och sedan dess har vi inte lyckats hitta en helg där båda är friska och tillgängliga - världen gör helt enkelt allt den kan för att ställa sig emellan oss och TP här. Dålig stil! Men nu djävlar, alltså. Eller ja, skall väl inte tro allt för hårt på det här innan jag faktiskt sitter på ett tåg ner till Lund ;)

Nath skall på fest i malmö på lördag så jag drar nog över Micke så att vi kan kolla film och spela Rift. Blev level 23 igår, jag tror jag levlar långsammast i hela guildet men det har ju mycket grund i att jag a) inte spelar särskilt ofta och b) inte direkt bryr mig. Jag har redan hetsat till maxlevel fem-sex gånger i WoW, så det har ingen direkt lockelse. Nu vill jag ju hellre ta det lugnt och faktiskt spela spelet - har folk problem med att jag chillar så får de väl dra eller försöka kicka mig :) (jag är guildmaster, mwahaha)

Nu skall jag leta rätt på lite kläder att ha på jobb, även fast jag inte skall gå hemifrån förrän om 25 minuter. Mrr, bo såhär nära jobb är fan underbart <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0