Zombie Jesus incoming

Läste En komikers uppväxt igår. Det är ett par år sedan, och med tanke på att det var en bok jag ofta läste under min uppväxt så kändes det väldigt nostalgiskt. Har även köpt de andra två böckerna i trilogin; Ett UFO gör entré och Jenny. Får se ifall jag läser dem i helgen; ikväll är det ju rollspel så då  blir det svårt att hitta ett par timmar till läsning ;)

Har haft ont i halsen i två dagar nu. Det gör mig djävligt irriterad, för det är ju bara förra veckan som jag låg hemma sjuk, jag orkar för helvete inte vara sjuk mer då?! Nej, jag tänker låtsas om inget och inbilla mig att jag mår bra istället, fuck you taskiga hals!

Sitter här och inleder morgonen med att lyssna på lite opera. Idag är det torsdag men fredag och jag gillar inte röda dagar för de fuckar upp min veckorytm och mitt arbetsflöde :< Men men, det ger mig i alla fall en chans att vila bort det här halsontet (Halsont? Vilket halsont?) så jaja.

Fick i födelsedagspresent av mamma igår en tvåårsprenumeration av Rue Morgue. Yay! Det är typ ett år sedan min förra prenumeration gick ut, så nu har jag något vackert att läsa igen <3 *happy bunny fun time*

Ohwell. Mina första intentioner med dagen var att krypa tillbaka ner i sängen och snatta tio minuter extra, men nu har jag äntligen fått upp ögonen och börjar kunna se något, så jag håller mig nog uppe ändå. Nath får snusa vidare utan att jag stör, helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0