We're leaving broken hearts behind

Måndag morgon och jag kom upp ur sängen ganska snabbt i morse, istället för att snooza femtio gånger. Go me!
Är dock ändå djävligt trött och hade gärna haft ledigt idag :P

Ny vecka, ny start! Jag slutade dricka läsk för över en vecka sedan, och det går bra hittills. Jag drack en cola i tisdags för att det inte fanns något alternativ, men utöver det har jag inte rört skiten. Bra där ja, nu skall jag bara se till att få lite resultat också. Hade inte Ilir givit mig en låda med lyxchoklad i födelsedagspresent hade jag inte ätit choklad heller, men jag får sluta när lådan är slut (halva kvar, typ) och där äter jag ändå inte mer än 1-2 om dagen. Sure, det är väl inte jättebra att äta choklad, men vad fan.

Jag skall se ifall jag kommer att orka ge mig på någon form av situps eller liknande också. Jag är jättesugen på att ha ett löpband att promenera hemma på, men det kostar för djävla mycket så det får bli till att ge sig ut på promenader istället. Lite synd dock; jag gillar att promenera men just nu är jag lite för stressad för att känna ro i att gå runt varje kväll. Får se ifall jag kan få till något smart där, alternativt börja ta längre vägar hem från jobbet så att jag iaf får röra mig liiite mer.

Inbillar mig att jag börjar få dubbelhaka. Jag hoppas att det bara är inbillning. Försöker låtsas om inget. Såg en tjej på TV igår och såg mina egna ansiktsdrag i hennes ansikte och insåg därmed hur jag kommer att se ut ifall jag faktiskt lägger på mig vikt på allvar. Hu. Jag vill inte se ut så, så det var ju en bra motivator för att undvika det.

Jag tänker inte bli värsta sportbiffen. Careface där. Jag vill bara jaga bort de där kilona jag har plockat på mig den senaste tiden, så att mina kläder passar igen. That's it. Jag vill inte ha fler kläder som trycker åt där de tidigare hängt löst.

Så är det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0