Teeth go "munch munch munch"! Bones go "crunch crunch crunch"!

Um, hej. Det var ju då ett tag sedan jag skrev här, ja.
Låt oss helt enkelt konkludera att jag hellre försöker få lite extra sömn om morgnarna än att gå upp snortidigt för att skriva samma sak dag efter annan.

Orka gå tillbaka hur mycket som helst i tiden; jag tänker uppdatera er på min helg.
I fredags var det End of Quarter-fest på jobbet. Hade det inte varit för Rockband och min möjlighet att få sjunga lite (det var ju inte Singstar precis, men vad fan) hade vi nog inte stannat fram till tio, och jag hade nog inte hellre blivit så onykter. Vi smet sedan hemförbi Christian i två timmar och spelade lite tv-spel, varpå jag på något konstigt vänster fick för mig att det var en bra idé att dricka den vodkadrink som Christian försåg mig med. Charmig men lömsk, var det ja.

Igår var jag bakis halva dagen, sedan somnade jag på soffan och sedan gick jag på Vogon med Lotta. Jag hade min lack-Alice i Underlandet-outfit på mig, dagen till ära (Vogon firade 10 år och 100 kalas igår) och åtminstone fyra personer kom fram till mig och gav mig komplimanger. Utöver det blev jag även erbjuden en trekant med ett par jag sprang på. Hm.
Well hey, jag tyckte själv att jag var riktigt yum-deilicious så :)

Skall försöka komma igång med bloggandet lite här igen, åtminstone två eller tre personer har bett mig skriva av mig lite igen och jag är ju en sådan snäll och rar människa att jag kan tänka mig att ställa upp på det.

Kommentera lite, eller något.
Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Anja

Yay! \0/

2009-03-08 @ 18:32:44
URL: http://ingenrubrik.blogg.se/
Postat av: Ida

Ha, Anja stal mitt Yay!

Jag är glad att du är igång igen baby!



Saknar dig! PUSS

2009-03-09 @ 09:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0