Poison darts

Ett steg i rätt riktning: Jag har läst brevet jag fick av mommo, och det gör det lite enklare att knåpa ihop ett svar åt henne. Skall se ifall jag kan få det hela påbörjat, kanske till och med avslutat!, under dagen.

Drömde konstiga arbetsrelaterade saker, minns knappt hälften. Det var ett hotell, det fanns barn varav ett kanske var mitt (?) och Björn hade blivit synthare mensåg ut som ett emo. Björn, testa inte. Det såg inte bra ut :/

Helgen har gått åt till att spela lite WoW (gick upp till level 76, woho) och sova. Gårdagen spenderade vi hos Åsa och sedan for vi förbi Väla för att fixa en ny duschslang/munstycke samt fixa födelsedagspresent till Isak. I min iver över att få slå in roliga paket till barn råkade jag bränna ungefär all mat vi sedan tänkte äta, men det gick fan ner ändå.

Somnade inte för tidigt och inte för sent, har vaknat till vid ett par tillfällen under natten (runt klockan fyra) och sedan försökt somna om klokt. Misstänker att jag somnade om utan problem men vet inte, sista timmarna känns förvirrande och verkar mest sitta ihop som en enda minut för mig.

Tvättmaskinen har gått sönder och vi skall beställa en ny. Jag som i vanliga fall har svårt att få ihop en outfit kommer att ha ännu större problem nu. "Jippi hurra".

Kommentarer
Postat av: Malin´s Humorblogg

Haha men eller hur! :P

2009-02-02 @ 06:53:09
URL: http://deafeem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0