You're my lover, not my rival

Jag är snart en 25:a. För övrigt tycker jag att det är lite lagom bisarrt att man kan komma åt sådana uppgifter bara sådär? Förvånad över att det inte låg en bild uppe också :P

Sitter och fyller min iPod med musik. Tar en ren evighet, men har iaf fått över 1500 låtar i den nu, vilket ger mig liiite större valmöjlighet när jag cyklar runt och zappar musik. Skall faktiskt cykla till affären om en stund, tänkte göra biffwok åt oss ikväll :) Jag har inte börjat städa än, men är som sagt var mer eller mindre ledig imorgon så kan ta det då. Får se, vi skall förbi skolan en sväng och prata i vår grupp är det tänkte, urgh. Jag hade velat ha EN dag hemma i huset... Det är ett bra tag sedan jag fick det, faktiskt :P Ohwell :)

Jag har mer vilja än ork just nu faktiskt... Känns väldigt kreativt att fylla iPoden också, argh. Orka slita sig? (det är inte SÅ mycket som skall städas på egentligen, tbh ;))

Kommentarer
Postat av: Anja

Det känns liite läskigt att ens namn står bara sådär. Undrar vem som har orkat knapra ihop all den information till sidan? ^^ Och uppenbarligen är jag är en gris i kinesiskt tecken, haha xD

2008-10-14 @ 15:40:19
URL: http://ingenrubrik.blogg.se/
Postat av: Maritha

Håller med om att det känns en aning läskigt att vem som helst kan komma över egentligen vilken info som helst om en, bara genom att knappa in namn och ev. bostadsort... Snacka om att storebror ser dig!

2008-10-14 @ 20:38:01
URL: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0