You can make it if you run

Jag är ju fetsnygg som Harley, den saken är säker ^_^
Provade min outfit förut, dock utan rätt frisyr eller någon form av smink, men det ser jättebra ut. Funderar på att svida om ikväll och sedan be Nath ta kort på mig och göra en Harley-temad blogg nu över halloween istället för denna, haha ^_^

Försöker fortfarande komma på vad jag skulle kunna ha på mig på fredag, om vi nu drar på Neostalgia... (ingen som skall ha fest och vill ha med mig och Nath? <3) Kanske borde jag köra Catwoman? :P Jag har ju en catsuit och en bra korsett till det hela, saknar dock kattmask men det går ju att fixa en på Buttericks. Annars har jag ju Alice eller Snövit som alternativ, såvida jag helt sonika inte kör på min nasty nurse-outfit (den är djävligt grym, så kanske man borde faktiskt ;))

Jaja.

Jag har surfat runt hela dagen och samlat på mig snygga bilder. Fast förut var jag ju i Malmö. Köpte snygga Marvel-kalsonger till Nath, mwahaha. Stackars honom som hela tiden blir påprackad nördiga underkläder av mig, haha ^_^ Köpte även ett par med robotmonster. Domo Arigato, Mister Roboto.
(köpte även en Hulken-tee till mig själv, men det är hemligt, sssch!)
Men nu har jag alltså en dator fylld med bilder på Harley Quinn och Poison Ivy och massa andra fina saker :) (<-- fangirl-zombie!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0