Mördarvals

Jag är lite bakis idag, men minns knappt att jag har druckit igår. Jag har nämligen haft en väldigt lång natt i drömmarnas värld (det lät ju lite lökigt det där, men i alla fall) där jag har sprungit runt och lajvat. Tobbe, Jimmy och Anja var där, bland annat, samman med en massa andra jag inte kan sätta namn eller ens utseende på. Det var intressant men mystiskt, och eftersom drömmen ändå kändes väldigt verklig så är jag lagom förvirrad nu när jag vaknar och har en ond eftersmak av öl i min mun...

För öl drack vi. Nath drog iväg med mig på äventyr, så vi var hos Christian och lekte i tio timmar, ish. Vi spellade Hellgame, där jag vann utan att folk hann märka det, haha, och sedan spelade vi Laserdome, och därefter gick Kent hem. Sedan spelade vi Roborally bara vi tre samt drack öl (Kriek i mitt fall, hihi) och snackade skit. Vi var väl kanske på gång att börja slåss där till slut, men det blev inget med det.

Och hade det inte varit för att jag skall vara på skolan klockan tolv och göra klart vårt skolarbete (ledig imorgon, dock!) så hade jag nog spenderat resten av dagen under täcket, och i en lajvby jag aldrig sett tidigare.
Jag saknar nog lajva lite :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0