Don't let the bedbugs bite

Nath kom just hem, så det är dags för oss att krypa ner i sängen och kramas till sömns. Jag tänkte tvinga honom till att skeda mig så att jag får lite värme om svanken eftersom jag har en mensvärk to die for; han gillar mina höfter, rumpa och midja (och han gillar mina bröst bakifrån, haha) så han lär knappast vara särskilt svårövertalad ;)

På fredag skall vi kanske dra oss ner till Malmö och gå på Neostalgias halloweenfest, jag är på humör för mycket halloweenfestande i år så fredag OCH lördag fungerar utmärkt för mig :) Får se vad jag har på mig på festerna dock; funderar på om jag skall skippa min illasittade Snövitklänning på lördag och köra på en psycho-variant av Harley Quinn istället (provade smink förut, ser HELT djävla galen ut :D) eller vad jag skall göra... Vi får se, vi får se. Jag skulle kunna köra Snövit på fredag på Neostalgia kanske...
Nackdelen med att ha för mycket maskeradkläder är att det är svårt att bestämma sig, haha. Fast jag gillar att ha mycket val; det är ju därför jag packar med mig en veckas ombyten för en helgs semester, jag blir tokig om jag inte kan välja ut vad jag vill ha mig utan tvång.

Sömnig nu, och winamp spottar tråkig musik på mig. Fy winamp, du tvingar mig i säng. Argh.

Kommentarer
Postat av: Björn P

I love you I love You I loooove you

sry, kladdkakan som talar.

Jag gillar dig skarpt som en vän :)

en vän som bakar kakor, mycket gott till frulle.



Ska vi göra en kupp o tvinga alla att spela fantasy-RPG imrorgon istället?

2008-10-28 @ 08:52:41
URL: http://coming soon
Postat av: Zombie

Men det är ju kul att varulva ihjäl saker :D

Vi får däremot se till att det blir fantasy RP OCKSÅ! Fast vid annat tillfälle? Jag har inget emot att vara med i hundra olika spelgrupper så länge jag hinner med skolan också :) Christian skulle ju köra igång en runda Dungeons and Dragons vid tillfälle, flörta med honom och se om det finns plats kvar!

2008-10-28 @ 10:37:37
URL: http://zombiefied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0