All your sins can never be undone

Hann med tåget hem med en minut i marginal. Tight. Sprang nästan hela vägen från skolan till tågstationen, väl hemma i Kävlinge fick jag lägga mig ner eftersom jag skakade så. Ser fram emot att ha redovisningen klar imorgon så att jag kan få slappna av ett par sekunder sedan. Jag hatar att stressa :(

Åt pannkakor till kvällsmat, sedan började vi se ett avsnitt av Scrubs. Just nu sitter Nathaniel uppe och snackar på vent med Bart, eftersom de tydligen är oense, så jag får sitta här nere och glo helt enkelt. Kul. Inte.

Jag ser inte fram emot nästa tisdag. Vi kommer att mellan 8-12 ha Fysik/matematik, och mellan 13-17 designlab. Designlab är alltid kul, men Fysik och Matematik? Mina ärkenemisar! (men Leo kommer för alltid att vara Ärkenemisarnas Juice, haha ^^)
Jag saknar Eric och Leo. Jag behöver få garva åt idiotiska saker med mina vapendragare, de andra två delarna av tres ninjos, de andra två idioterna i treenigheten.

Jag har för dålig koll på folk numera. Pratar med folk och plötsligt inser man att man inte har pratat på tillräckligt länge, och man blir överraskad av saker man får reda på. Jag är väl helt enkelt en dålig vän... Just nu känns det faktiskt som att jag är dålig på det mesta:
  • Jag är en dålig guildmaster för jag har inte spelat på en månad
  • Jag är en dålig dotter för jag pratar alldeles för sällan med mamma och pappa
  • Jag är en dålig dotterdotter för jag hinner aldrig höra av mig till mommo
  • Jag är en dålig flickvän för jag är så stressad av skolan att jag sällan orkar göra allt det där jag vill göra för Nath, oavsett om det gäller sex eller något så trivialt som att ha huset städat
  • Jag är en dålig elev för jag är så slut i huvudet att jag knappt orkar lära mig något nytt

Jag är bara för trött faktiskt.
Jag hade gärna haft lite off-tid så att jag kunde återhämta mig och lyckas vara lite bra för en gångs skull.

Skolan är i alla fall kul, det är alltid något. (jag säger det NU, innan jag börjar med matte/fysik :P)

Kommentarer
Postat av: Anja

Haha, jag är också klen mot smärta, nästan lika klen som en kille ;) Men jag SKA göra det, sen att jag får lida pin är en annan femma.



Och P.S, du är inte alls dålig på nån av de där punkterna! Ibland drabbas man av perioder då man helt enkelt inte orkar ta tid med allt ^^

2008-10-13 @ 23:15:52
URL: http://ingenrubrik.blogg.se/
Postat av: Ida

Tsss, om du är dålig är jag det med.

Inom några veckor joinar jag dig på de sista punkterna! Dock lämnar jag guildpunkten åt sidan.



Men du, även om vi är trötta och slitna och kassa.... Så älskar jag dig och vi vet vart vi har varandra. Synd bara att vi inte bodde närmre, då hade vi kunnat vara kassa tillsammans! ;)

2008-10-14 @ 09:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0