That is not dead which can eternal lie

Idag är jag en sådan folk vill prata med. Min yngste bror har fått ett sms han inte ville ha, och behöver lite systerlig kärlek. Marijnj har blivit utsparkad hemifrån och ville ha lite välgångsönskningar innan han beger sig till rännsten eller varhelst hans fötter bär honom. Inga bra saker jag får reda i, alltså, men jag gör det ändå. De är vänner och fränder och jag vill att de skall må bra.

Min prepaid tid för WoW är slut, vilket passande nog inträffade just när jag faktiskt var sugen på att spela lite igen. Moget. Får ringa Nath sedan och sno kontouppgifterna av honom så att jag kan aktivera mig och göra dailies och sådana saker innan kvällens MH-raid.

Dumma IKEA hade ingen symaskin åt mig igår, så jag får fara upp på Väla i dagarna och köpa en på Siba istället; den är 400:- dyrare men är väl kanske lite bättre kvalitet på... Däremot köpte jag en cykel igår! Eller, "fick i julklapp", som det också heter ;)
Det spenderades alltså en hel del pengar i helgen, men å andra sidan köpte vi bara bra saker vi kommer att använda, alternativt behövde :) Och nu kan jag cykla till affären istället för att försöka motivera mig att gå varje dag! (promenera gör jag ju ändå om kvällarna ^^)

Vaknade i morse av att de ringde två signaler från okänt gotländskt nummer. Googlade på numret idag (eftersom det inte gick att hitta på hitta.se) och fick reda på att numret gick till en mäklare på Mäklarhuset i Visby. Jag har ingen aning om vad de ville, och de verkade ju inte så angelägna att få tag på mig heller om de bara ringer två signaler?
Jag somnade om en stund därefter, så lite pigg vart jag ändå när jag gick upp.

Och här sitter jag nu med silvershampoo i håret för att dra ur så mycket som möjligt av det orangea så att jag kan färga håret i sin slutgiltiga blonda kulör innan vi far till hemön. Håhå, jaja.
Dags att ringa Nath för att fixa WoW nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0