I want it painted black

Vaknade när Nath ringde mig strax efter tolv, fick för mig att klockan var ett och kände mig bara helt och hållet förvirrad. Minns inte mycket av vad jag drömde, bara att det var väldigt konstigt. Som vanligt, alltså.

Skall strax hoppa på ett tåg och ta mig till Helsingborg för att våldgästa monstret på jobbet och sedan dra med mig honom ut på Väla där jag skall köpa en väska, en skrivare åt min mor och kanske lite guldfärgad frans för att kunna sy en grej jag fick för mig häromdagen att jag saknar här i livet.
Försöker febrilt lista ut var jag har gömt den klänningen jag är mest sugen på att ta med ner på medeltidsveckan; Den är ju så bra när det är varmt ute! Jag har ju några alternativ, men... Jag är ju inställd på att det är DEN jag vill ha! Amagad!

Forumstruligheter, mer eller mindre. Lite surigheter på att min bror fortfarande lurkar på vårt forum trots att han lämnat guildet, men jag är admin och ägare och bäst så jag bestämmer i vilket fall. Synd bara att andra människor är sura över det. Män i skor.

Rollspel igår gick bra, vi fick massor av shiny exp och förvisso var jag närapå att dö men tog mig bara närmre galenskap istället.
Kan ingen här i Skåne dra igång en kampanj Call of Cthulhu och låta mig vara med? Snel hest?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0