Death whispered a lullaby

Det är väl antagligen NÅGOT mitt undermedvetna försöker göra mig uppmärksam på, men jag vet inte vad. Utöver dumpad-av-Nath-drömmarna så har jag även under hela veckan drömt konstiga saker. Ni vet, sådär RIKTIGT konstiga saker, så att man vaknar och känner sig helt vilsen och undrar vad som just hände?

Guildet är helt uppfuckat och jag bara vill försvinna från det jag också, så att jag slipper logga in och bli besviken varje dag. Spelet slutade vara roligt för länge sedan, nu gör jag shitloads med alts bara för att slippa spela på min 70...
Jag och Nathaniel har pratat om spelet ett par gånger på sistone, men vi är ju inte riktigt på samma spår, och jag hoppas att han respekterar min ståndpunkt såsom jag respekterar hans. Det känns som en dum sak att låta komma mellan ett förhållande, liksom.

Min bror fyller arton om en vecka. Samma dag vi far till Gotland, faktiskt. Jag har ingen aning om vad jag skall ge honom, eller ens vad jag skall packa med mig till ön. Jag känner mig de facto väldigt stressad, av ALLT, just nu. WoW-situationen gör INTE saken bättre, snarare tvärt om. Ja, och så har jag ju slutat äta mer än en gång om dagen också. Det är ju lyckat. Jag har INGEN motivation alls att äta något mitt på dagen längre, jag äter bara med Nath på kvällarna nu. Ingen frukost, ingen lunch, inget mellanmål... Smidigt. Får se ifall jag har ork att ta mig ur den dåliga cirkeln.

Igår lekte jag designer och utförde det beställningsjobb jag fått från Kent: Han ville ha en heraldisk vapensköld till sin Warhammer-karaktär, så done and done!
Ibland kan jag göra bra saker också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0