Brains for breakfast, brains for lunch

Pannkakor till kvällsmat, och nu finns färskt bröd hemma så att jag kan äta på dagen imorgon också. Finfint!

Idag möblerar jag om i datorn. Ny skrivbordsbakgrund (en riktigt killer Umbrella-logga jag hittade på 4chan!). färgade MSN helt svart, lade in en weird bild som bakgrund på alla MSN-fönster och nu försöker jag febrilt få min dator att sluta bitcha med mig och faktiskt få lov att ladda hem nya skins till min winamp. Fick hem två, sedan psykade den ur igen. Förstår inte vad det är som strular, men vi får se ifall det skärper sig sedan...
Kollade även lite på en tutorial för hur man gör egna winampskins, får se ifall det är något jag vågar mig på nu i veckan eller ej ;) Hade ju faktiskt varit väldigt kul att kunna dela med sig av ett RIT-skin till guildmatesen och sådär ;) Plus att jag kan göra egoskins att ha också, hahaha. Jag är ju faktiskt en sådan där som hade mig själv på skrivbordet ett tag ;D (men det var ju en snygg bild!)
Alla borde vilja ha mig som skrivbordsunderlägg. Faktiskt.

I alla fall. Simpsons börjar inte förrän om en timme, och jag är inte på humör för Cops, så jag funderar på att kanske ta en liten smygkik på hur svårt det kan vara att göra ett eget skin. Jag känner mig ytterst kreativ idag, något som kanske märks på den total makeovern jag gjorde på bloggen ;)

Ta-ta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0