Undead Poets' Society

Där har ni ett bra guildnamn. Om ingen annan redan har snott det på min server skall jag nog plocka in någar av mina sklettons där i, helt enkelt :)

Hur får man helgerna att kännas extra långa, att kännas som att man verkligen tagit vara på varenda minut? Ett tips är i alla fall att INTE somna strax efter åtta. Var så trött efter att jag postade igår att lade mig på sängen en stund för att vila; Nath väckte mig elva och sedan somnade jag snabbt om igen. Gick upp för en halvtimme sedan, känner mig mosig och vrång.
Idag skall dock städas! Huset är som vanligt ett helvete men fest ikväll och jul om ett par dagar ställer ju sina krav på en vad gäller rengöring.

Drömt saker jag knappt minns, en stor nöjespark nu på slutet, dessförinnan saker i havet. Det första kändes väldigt likt en mardröm jag har haft tidigare, så jag vet inte om det bara är dejá vu eller om jag faktiskt drömt samma dröm två gånger nu.

Nåja, mycket att göra idag, så mer skrivet än såhär lär det inte bli.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag fick äntligen iväg ditt paket igår! Tog en stund innan jag hittade en brevlåda som inte var förliten... ;D Blev att lämna in den på Coop.



Oh, som vi alla väntade på. I torsdags blev jag och Emma storasystrar igen... ;)

2008-12-20 @ 14:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0