Nie mehr

Helgen är lika ospännande som jag.
Att åka på IKEA i en bil full av päls när man är pälsallergiker och redan förkyld till det yttersta är alltid en lika intressant upplevelse. Jag fruktar knappas för mitt liv, men ibland känns det som att den pyskiska hälsan tar mer och mer stryk av det hela.

Vi har nu fått ihop nästan en hel av de två garderober vi skall bygga ihop; de med spegeldörrar. Den andra skall byggas ihop i kväll; Nath och Diddi skall jobba med det medan jag gör klart mammas födelsedagspresent. IKEA gick snabbt som sjutton fram tills vi kom till kassan, där allt stagnerade illa kvickt och vi blev stående i en kvart trots att det bara var två kunder framför oss. Härligt, vi hade ju inte alls bråttom att få tillbaka det hyrda släpet i tid...
På väg ut från IKEA med vårt släp blev jag sedan enligt Diddi inspanad av random snubbe som tydligen tagit ett varv runt mig och sagt "mmm" och sett nöjd ut. Jag lade dock inte märke till detta eftersom jag vid just det tillfället var trött, stressad, sjuk och irriterad.

Nio dagar till julafton och Nathaniel skall idag hämta hem de julklappar jag väntar på; de han själv sedan skall få. (rim, förlåt)
Skall vid tillfälle se till att fixa julklapp till mommo också; Pappa och Prescilla får efter att de har kommit hem. Måste även se till att få iväg en bunt julkort. Julkort till mommo är viktigast av allt, men vill även skicka till pappa och till mamma...
Allt detta behövs fixas idag, i stort sett, eftersom man måste ha saker postade innan den sjuttonde för att få dem levererade före jul, har jag för mig..?

Förkyld så det räcker till idag också. Hostar, snorar, äcklig. Orka?
Jag tycker att det borde räcka med att jag var febrig förra helgen. Kul att vara nere för räkning två helger i rad. Plus att det blir så djäkla gnälligt här.

Kommentarer
Postat av: t00b

Vadå, för pics? :)



Jaa skicka mig det :) mail meee...

2008-12-15 @ 11:28:30
URL: http://t00b.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0