You will find me in the garden

Eftersom lägenheten inte alls gick för 5300:- i hyra utan närmre 7000:- så kom vi fram till att trots att vi gillade den och såg många fördelar i den, och trots att den var riktigt billig att köpa, så skiter vi i det. Jag har råd att gå upp några hundralappar i hyra, men att gå upp över tusen spänn i månaden? Nejtack.

Idag håller jag på att städa lite i garderoben. Hittills går det bra. Om en halvtimme är jag nere i tvättstugan och rör om, så förhoppningsvis orkar jag ju faktiskt städa hela lägenheten så att allt är nice och shiny och luktar gott till kvällen. Det blir roligare för oss när vi kommer hem på måndag om det är städat och fräscht hemma, faktiskt :)
Lunch om en halvtimme också, och när Nath har glidit tillbaka till jobbet skall jag se till att städa av resten av lägenheten. Samt baka sockerkaka.

Ikväll skall vi färga våra hår och packa våra väskor. Hans hår skall färgas svart igen, mitt skall färgas rött igen, och jag önskar att det hade varit lite lite längre så att jag kunde klippa en page av det. Klipper jag det kortare nu kommer det nog att se ännu rufsigare ut. Om jag börjar dra balsam i det varje dag kanske det ser ut som en frisyr trots att alla hårstrån har varsin ojämn längd. Ugglefrisyr ftw.

Mamma fyller 48 idag. Ringde och grattade, hon blev glad. Imorgon får hon kramas med mig och Nath. Och så får jag krama på pappa och Ricard och mommo. Och vem vet, kanske jag tillochmed får lov att krama på Fredrik. Eller så får jag det inte, kanske blir allt sådär stelt och konstigt och elakt igen. Kyla och distans, inte alls sådan värme och glädje man skulle kunna få uppleva när man träffar ett syskon man inte fått se på flera månader. Jo, det är ju kul med bröder som undviker en, inte sant?

Skall nog springa över till gallerian sedan också. Se ifall de har kvar de där fina skorna jag vill ha, och köpa ett par strumpbyxor. Har de en bra höst/vinterjacka blir jag glad, det behöver jag. Skall se ifall min vackre pojkvän har lust att följa med också.

Igår var jag lackbunny.

signoff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0