Mindre kaos i kaoset

Tidigt idag. Igår gick jag upp halv elva, idag strax vid åtta. Nu ser jag på Dr. Phil (höhö) och sitter med Nya Lilla Gumman i knät. Vi fixade lite här i vardagsrummet igår, och nu har mina saker integreras med Zombiezambos, och trots att det fortfarande råder ett visst kaos här men samtidigt så känns det ...fint och mysigt. Lite mysig belysning, lite mer av mina saker här på hyllorna... Jag trivs lite ^^
Så, sitter nu alltså i soffan och myser med min rosa lilla gullunge i knät. ("Hör på henne, hon hörs knappt. Hon andas så försynt här bredvid!" Nya Lilla Gumman såg på AvP med oss igår ^^)

Läser lite i min hemliga blogg. Den där som bara ett fåtal fick läsa. Jag minns inte ens vad jag hade för lösenord till den så jag fick hacka mig in :D
Jag vaknar varje dag och är så lugn inombords och bara ...trivs. Ren lycka. Jag tror allvarligt talat att jag aldrig har varit såhär glad och nöjd tidigare. Visst, det saknas saker. Jag har ingen här i Helsingborg att umgås med, och det tär på mig. Jag saknar att umgås med Lotta och Caroline, men de bor så långt bort och har inte tid att umgås med mig varje gång jag känner mig ensam. Men utöver att jag ibland saknar lite social tillfredsställelse så är allt bra.
Jag hade aldrig överlevt mammas och pappas separation om det inte hade varit för Kärleksmonstret. Jag vill inte ens föreställa mig ensam i ettan i Kävlinge med telefonen mot örat och det beskedet rungande mellan väggarna. Istället stod jag med båda fötterna på golvet i Zombiezambons trea, med hans armar omkring mig och kände att jag slapp falla. Det var fint :)

I julklapp önskar jag mig en ny mobiltelefon. Jag hittade en som verkade intressant, så efter lite surfande efter bättre bilder på den så kom jag fram till att det var en bra mobil som jag lätt skulle ha nöje utav. Vi får se, skall skicka länk till pappa senare. Kanske, kanske inte.
Undrar om jag tänker börja slå in julklappar idag... Vi får se. Jag gillar att ha dem oinslagna, jag gillar att ha dem inslagna.

Och ständigt roande fråga till Eric och Leo: "Vill du ha ditt paket inslaget?" ^^
signoff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0