Tyck synd synd synd synd synd om honom

Idag är ingen bra dag. Jag är deppig, ynklig, och vill helst av allt bara lägga mig ner och gråta. Hade jag inte vetat bättre hade jag gissat på ägglossning, men det är väl bara klassisk ensamhetsdepp eller något. Bara dåliga tankar idag, och samtidigt är jag stressad och disträ. Behöver få slippa vara mig för ett tag. Varför är folk som de är? Monster i hjärnan. Tydligen grät jag i nättras också. Jag har svaga minnen av en enorm saknad av min syster, kanske var det därför jag grät. 22 månader sedan hon gick bort, saknar henne lika förtvivlat nu som då. Jag har så mycket jag vill ha hennes systerliga råd på. Så många saker jag vill säga, så många saker jag vill höra.

Gör jag det svårare för mig än jag måste? Kanske förklaringar fungerar. Kanske är det det enda som behövs? Jag vet inte. Vilken ände bör man börja i? Jag känner mig bara så ...utsatt. Felplacerad. Det är för mycket för mig just nu, och jag vet inte riktigt hur jag skall lösa det. Känner mig destruktiv, just nu är det inte mycket bra som pågår i huvudet på mig.

Skall döda lite saker i WoW ett tag, se ifall jag kommer någonvart med tankeverksamheten om jag får något annat att göra samtidigt jag tänker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0