The corpses are all hanging from the ceiling

Hm, intressant. Min hjärna slutade just att fungera.
Jag behöver skriva mellan en och en halv sida till, inte alls mycket alltså, men jag kan för mitt liv inte komma på ett sista fenomen. Det står still. Jag har skrivit om allt jag kunde komma på, nu är jag död och jag vill sova och jag vill inte alls skriva klart. Jag kan ta paus om jag vill, uppsatsen behövs inte mailas in förrän typ tio imorgon förmiddag, men jag vill så gärna ha den bakom mig så att jag kan slappna av.

Åt lite macka. Jag är så matt, jag orkar inte gå och köpa mat. Just nu behöver jag bli ompysslad. Vyssjad till och med, få sova lite. Och så äta lite. Jag orkar inte fixa något att äta. Finns inget hemma. Inget som går att äta, i alla fall. Min ost har möglat. Mögel är inte så gott, och inte så nyttigt. Luden mat är läskig mat.

Mina armar är ganska sega. Jag vet inte vad jag skall skriva om, det står still. Något litet rart ämne jag kan attackera med mina två resterande hjärnceller. Vad som helst! Jag har skrivit om smileys, om infinitivmärket och om de/dem/dom. Vad mer? Funderar på särskrivningar, men någon hade hållit föredrag om det och jag vet inte om jag får lov att skriva om det då.

Jag mår illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0