Remove the head, destroy the brain

Jag har börjat få svårt att somna. När jag släcker lampan om nätterna är jag inte det minsta trött, men efter någon halvtimmes enträgna försök brukar jag ibland somna. Ibland tar det längre tid. Jag är inte road av det, men jag tror ändå att jag har mig själv att skylla och att jag behöver försöka lite hårdare med att vända på mitt dygn. Gå upp lite tidigare; gå till sängs lite tidigare.

Idag verkar det bli en kall dag. Det är bara tio grader ute just nu, jag tror inte att det blir så mycket varmare än femton-sjutton idag. Får bli jeans och någon varm tröja, tror jag, så att jag överlever kylan. Min säng är varm, kanske kunde jag... urm, nej. Nej nej, på med lite kläder så ordnar det sig!

Femminutersgenomgång inför klassen idag, sedan hem och faktiskt komma igång med städningen, samt hämta mina knickers på macken och för första gången prova HELA min outfit på en gång.
Till kvällsmat funderar jag starkt på att göra pasta, det är ett par dagar sedan sist, och så blir det Top Model samt försök att komma någonvart med bh:n.

Ohwell, man kunde ju ha det värre.
Måste förresten se över min budget lite. Jag tror att jag behöver börja snåla snart, jag har nog var lite för ...well, let's just say I wore the spender pants the other day, typ. Det ordnar sig ändå ^_^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0