Oh yeah, that's what I am - I'm a dedicated horrormovie fan

I morse tappade jag hela min burk nålar på golvet. Därför har jag skor på mig just nu. Latzombie.

Igår såg jag och Nath klart Pestens Tid, och sedan såg vi Hogfather. Fatta, Pratchett på spelfilm! Lycka! Det var till och med bra, jag är nöjd ^_^ Alla kvällar som innebär King och Pratchett är bra kvällar, as the old saying goes. Blev försent att ta tåget hem så jag fick låna alldeles för stora kläder och sova över. Jag känner mig alltid som en förkrympt smurf i vuxna människors kläder. Eller, uh, längre människors kläder är kanske mer korrekt uttryckt, vissa tycks ju anse att JAG är vuxen jag med. Vojne vojne.

Lunchdejt med Lotta Valvet idag; jag åt gröncurry med biff och ris. Lotta tror att han som jobbar där raggar på mig; i vilket fall som helst så fick jag världshistoriens största portion. När jag ätit en tredjedel ville jag spotta eld och orkade inte äta mer. Förvisso är jag inte känd för att vara stor i maten, men jag åt ändå väldigt mycket. Hela måltiden igenom brann min hals och näsan blev helt immig av all hetta som bebodde min hals och matsäck. Egads. Curry roar mig :)

Funderar på att färga håret. Jag vet inte. Jag vill ha det rött. Funderar på att färga underhåret rött. Knallrött! Jag vill ju inte bli av med det blonda... Tvåfärgat hår är ju faktiskt kul :)
Jag skall fundera på det lite. Om ni vill får ni gärna lämna kommentarer på det hela. Det skulle kunna bli svart underhår också... Jag är mest bara pepp på lite förändring i utseendet, om jag skall vara ärlig!

Nu skall jag skriva lite om silverbibeln och det gotiska språket, maila över det till Lotta så att vi har något att prata med Tråkgubbe Tråksson om imorgon och sedan skall jag spela WoW. Idag skall jag banne mig dinga! (vi får förresten tillbaka våra uppsatser om språkliga fenomen imorgon. hjälp?)

Kommentarer
Postat av: Miguel

Pestens tid..antar att du menar miniserien? Den är grym :)

2007-05-15 @ 18:12:56
URL: http://dissonans.blogg.se
Postat av: Zombie

Jajjamensan :)
Den är faktiskt nästan som den borde :)

2007-05-15 @ 20:24:03
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0