May be innocent, may be sweet - aint half as nice as rotting meat!

Trött. Ögonen är back to normal, bra. Borde ha ätit mer idag, men jag sparade pengarna istället. Imorgon blir det thailunch med Lotta, och på kvällen får jag väl vara lite duktig och äta något som inte är rostat bröd. Får se om jag orkar göra pasta, det beror på hur det går med allt som skall skrivas.

Är lite paranoid igen. Inte riktigt förföljelsemani förvisso, men mer... konspirationer mot mig, typ. Ohwell, det går över. Jag vet att jag inte behöver oroa mig, det blir bara så ibland ändå. I am what I am, och så vidare.

Imorgon skall jag prata uppsats med Lotta, och sedan skall jag skriva som en toka. Hoppas att hon kan ta med gotiska grammatikboken åt mig, så har jag något att utgå ifrån. Det blir alltså inte särskilt mycket WoW imorgon, beroende på hur det går med skrivandet. Det är mycket som skall skrivas - eller rättare sagt, många sidor som skall fyllas, så jag hoppas att det går att fylla på i evighet om grammatiken och så vidare. Får kika på det imorgon, eftersom jag inte har boken här är det ingen idé att gå runt och angsta över det idag. Det ordnar sig, det gör det alltid.

Pratat med mamma två gånger idag, hon kommer snart hit! Om typ två eller tre veckor, närmare bestämt, och då djävlar! Då blir det IKEA, Köpenhamn, Nova och så vidare. Massor av trevlig shopping, med andra ord :)
Mamma ringde mig i förmiddags när jag sov middag och vi bubblade lite om det. Sedan ringde hon mig igen i eftermiddags och var helt kvittrig av förväntan. Jag också, det skall bli jättekul att ha hit mamma <3

Nu skall jag gå till sängs och läsa lite Lida innan jag somnar. Stephen King är, majsfält eller inte, alltid bra.
Godnatt folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0