Where is your God now?



Ghostbusters fixar allt. Rediga karlar, det där ja. Nu är jag duschad, dammsugen, städad och hungrig som tio små kinesbarn. Min mage skriker på uppmärksamhet, får hoppas att vi har en Simon utanför dörren snart.

Jag borde verkligen städa oftare. Det blir väldigt mycket trevligare när det är städat, och jag känner mig lugnare. Plus att jag har yta att skutta runt och dansa på, vilket jag gärna gör när det kommer rätt musik ur datormaskinen min. Mmm, Moskau.

Skall se ifall jag kan ta lite snajdiga kort under morgondagen, när det är ljust, så kan jag visa mitt fina hem. Det är för mörkt att göra det nu, för jag har ingen blixt i mobilkameran och taklampan fungerar inte. Inte heller når jag upp till den även fast jag står på en stol, så det där med att byta lampa kan jag ju se i månen efter. Anyhoo: Jag vet inte alls var min kamera är. Jag vet att jag hade den på Gotland, och jag är fairly sure att jag hade den strax när jag kommit hem, men den finns ju ingenstans! Bitter. Skall se ifall jag kanske kan önska mig en ny i födelsedagspresent i vilket fall; jag vill ha en bra kamera. Till och mamma, som knappt kan sätta igång en dator, har en bättre digitalkamera än mig! wtf? (okej, hon fick sin av pappa när vi var i USA, men i alla fall!)

Nu ringde Simon. Uppenbarligen har han planer på först köttgryta och ris, och sedan chokladkaka med hallonröra och grädde. Min mage jublar! Meow ^_^

Sist jag kollade hade jag 122 besökare. Oj :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0