Stupid fucking monkey

Har sovit som en stock. Jag har drömt om ett konstigt lajv där jag var med Amanda och ibland Simon. Jag var magiker och kunde kasta Protection på oss så att vi inte kunde bli träffade av pilar, och så kunde jag få fram en magisk mur som var som en uppochnervänd bunke så att ingen kunde skada oss eller fly om jag hellre ville stänga in dem. Amanda var alv när hon var med, och Simon var jägare och bjöd på kakor. Vi var på någon gammal restaurang/herrgård som låg uppe i skogen, och jag råkade helt plötsligt irra ut från in-området och hamnade i en skum korridor med fula tapeter med ölreklam. Då blev arrangörerna sura.
Sedan drömde jag att jag delade säng med Aron som jag var kompis med när jag var liten, och att han höll på att pilla på mig :S Jag drömde något mer därefter, men jag kommer inte ihåg vad längre...

Det var väldigt trevligt att ha Simon här igår! Något mystiskt hände med kakan han bakade, så vi åt glass och hallon istället för kaka och hallon, haha. Fick väldigt god köttgryta också :)

Nu skall jag klä på mig och pyssla lite här tills Caroline och Magnus kommer. Måste kolla upp vad jag skall köpa hem till mina muffins också.



Andra bloggar om:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0