Life will always be unfair

Jag är uppe i 140 besökare i skrivande stund... Oj. Snacka om rekord o_O

Planerna med Viktor för morgondagen blev lagda på is, och istället kommer Simon över för att äta mat och se på film. I vilket fall som så har jag hela dagen på mig att städa och fixa klart allt i lugn och ro. Viktor pratade om att komma över på måndag kväll och stanna över natten då istället, och det fungerar lika bra för mig. Simon är även en raring och vill bjuda på mat, wheee, mat! Jag slipper gå hungrig hela helgen! (ikväll blev det chips till mat. det blev billigast så. ;D)

Jag raderade Honom från min kontaktlista på msn idag. Ni vet, han jag tjatat och gnällt över här i bloggen för att han aldrig hör av sig och för att han är så grinig jämt. Så, nu har han sällat sig till de raderades skara. Jag ville mer än honom och det var uppenbarligen dumt av mig. Jag tycker om den harmoniska känslan som infaller när man har raderat kontakter man stört sig på ett tag. Man behöver inte rycka till varje gång man ser det förbittrande nicket i sin kontaktlista.

Förresten beställde jag kurslitteratur för sexhundra pickadoller idag. Sex-fucking-hundra spänn. I listan föreslår de också att man skall köpa Svenska Akademiens Grammatiklära (SAG). Oh my god, den vill jag fan HA, men den kostar FJORTONHUNDRA. Så... Födelsedagspresent? ;)

Jag är helt wheee på grund av min nya möblering. Det syns inte så mycket på den fina teckningen jag ritade och visade, men det är jätteskillnad. Yta, en mer avskärmande "vägg" mellan sovytan och resten av rummet (och det är så myyyysigt, det är som ett litet rum nu!)

Nu skall jag läsa manga och lyssna på de 144 låtarna jag har i min ASBRA playlist. Jag uppdaterar nog i alla fall EN gång till här senare.





Kommentarer
Postat av: Anonym

600 pix, big deal, mina kostar minst 900 pix =P

2007-01-19 @ 23:27:02
Postat av: Zombielicious

Jag har ju mina rikedomar på banken, så jag överlever. Men det känns ändå skumt att slänga ut en evighet av pengar på böcker man inte ens har nöje av ;D

Ew, niohundra. CSN-bidraget borde vara waaaaay större än det är :P

2007-01-19 @ 23:48:00
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Elenaria

600 för en bok? Inte så illa faktiskt. De brukar ligga mellan 300-1000 spänn för mig. Och storleken har aldrig betydelse >.

2007-01-19 @ 23:55:42
Postat av: Elenaria

Neh, nu försvann det igen. Argh.

Nå, jag skrev:
Men ack, jag vet precis vad du menar och ångesten man får! Det skall räcka till det, studiemedlet alltså, men aj aj vad det svider. 1400:- är bland det mesta jga betalat, men inte det allra värsta. Och så är det inte ens alltid böcker man kommer ha mycket användning av. Bibliotek ftw....

2007-01-19 @ 23:56:43
Postat av: Zombielicious

Elenaria: Jag har faktiskt sådan enorm TUR att jag får -tre- böcker för 600:-. Fast jag tycker att det är dyrt ändå... Nå, jag skall inte klaga, för både molekylärbiologer och arkeologer verkar ha dyrare böcker :)

Jag tror att det kan vara taggarna som tar bort saker? Det är kanske någon grej för att undvika html i kommentarer, eller något... *gissar*

2007-01-20 @ 00:02:42
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0