I lost my heart to Frankenstein

Det är ISKALLT ute idag. Riktigt farligt kyligt, min näsa var som en liten ispicka och jag hade lugnt kunnat hacka ihjäl någon med den hade jag velat. Hoho. Nu skall jag snart ut i kylan igen: Skall posta paket till Amanda och till pappa, köpa kvällsmat och sedan skall jag klippa mig. Ahyeah, jag skall bli av med lurvet i nacken, jag skall slippa se ut som en miniversion av en baglady!

Det är så kallt ute att muskeln i mitt ena ben höll på att stelna. Moget. När jag väntade på tåget förut, när jag skulle in till Lund, så ställde jag mig på fel sida av perrongen bara för att kunna stå i solskenet, och där viftade jag sedan lyckligt (och fruset!) på höfterna i takt med Cryptkeeper Five's sköna musik. Folk stirrade på mig som om jag vore tokig, men hallå, jag höll mig ju varm i alla fall!

Ikväll skall jag försöka mig på att göra Pasta Carbonara med tagliatelle, tänkte jag. Om inte annat för att det luktar så gott :)
Skall inte levla Kiiri idag, det krävs för många timmar för att få upp henne till 39 ikväll, och jag måste verkligen i säng i tid eftersom jag har skola och grupparbete imorgon. Jag tycker verkligen om att grupparbeta med Lotta och Lisa, vi är ett bra gäng som kompletterar varandra bra :)

Nu skall jag pula lite här hemma och sedan bege mig ut i fimbulkylan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0