Her ghost in the fog

All Cocacola och godis håller mig vaken, men oh ye allmighty gods vad jag ser fram emot att få gå för att borsta tänderna snart! Är nästan klar med mitt utkast. Jag kommer inte att kunna lägga till så mycket mer smart på det här ikväll, så jag skall snart sova (läs: läsa Dragonlance) och sedan se till att vakna ganska tidigt imorgon så att jag kan läsa igenom texten med lite distans, och då göra alla nödvändiga ändringar. Hittills har jag suttit med texten i nästan tolv timmar - herre min je. Och ändå misstänker jag UK. Ni kan ju tänka er hur upplyftande DET känns.

Jag har skrivit fem sidor om texten. Skall fortfarande lägga till en fin avslutning och knyta ihop mina slutsatser och än en gång stärka mina stilpåståenden, så jag kommer nog upp i sex eller sju sidor. Max är sju, men det är väldigt liten risk att jag lyckas ta mig upp på mer än sex och en halv sida, om jag nu inte blir väldigt långrandig.

Imorgon skall jag tvätta och sedan fika med Smege på kvällen. ...fast först skall jag ju masa mig upp runt tio-elva och skriva klart hemtentan. Tvättid klockan 14:00, tentan skall mailas in allra senast 15:30, men mitt mål är att ha den inmailad vid två.

Gnag gnag, knapr knapr. Zombie sleepy, zombie hungry.
Zombie no want candy. Zombie want braaaains.

Förresten så lyckades jag snajda till det lite genom att plocka ut ett versmått ur texten. Förhoppningsvis imponerar det :) (håll tummarna, okies?)

Bag. Back to work, men snart klar för kvällen. Nackdel: Jag har suttit i min säng med tusen papper och en varm laptop hela dagen. Ja, den lär ju vara sval och skön när jag skall gå till sängs. Urgh. Jag får öppna balkongdörren ett tag när jag borstar tänderna och näckar.

Kommentarer
Postat av: Erik

Med ett klart huvud imorgon fixar du det säkert!
Att starta om saker är ju lösningen på världens alla problem. ;)

2007-01-18 @ 00:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0