Die die my darling

Jag har bestämt mig för att ändra mina planer! Det strular ju så med iTunes, och efter att ha läst lite From Far Away när jag åt så blev jag mer pepp på att läsa vidare än att fixa med datorn. Jag har ju hela livet på mig att fixa det! (fast vackrast vore ju att få det ordnat i helgen ^^) så istället skall jag dasha bort till Coop och köpa chips och dips och cola, och vara riktigt onyttig, bädda ner mig i sängen och läsa maaaaassa From Far Away! Jag är på bok fem av fjorton nu, så nog kan jag roa mig med det resten av kvällen utan problem ^_^

Är på gott humör, lyssnar på underbar musik (NP: Wolfsheim - For you I'm bleeding) och har hela lägenheten fylld av ljuvliga stearinljus! Jag älskar tända ljus, det är så fint :)

Jag postar en bejb åt er när jag kommer tillbaka från Coop, så hinner jag fundera lite på vem ni skall få dregla över idag :)

Förresten, notera att jag har bytt namn på alla mina kategorier förutom den allmänna! Kanske krånglar det till det i början om ni nu är på jakt efter något särskilt, men jag tror att det blir bra i det långa loppet. Det ser bättre ut i inläggen iaf, mer struktur på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0