Because I'm evil

NP: Danzig - Heart of the Devil (och har ni inte hört den så borde ni det. så det så.)

Jag sitter och tänker lite, och känner att jag vill skriva ett sådant där långt och bra och spännande och välformulerat inlägg. När jag var yngre kunde jag sitta i evigheter och bara skriva. Jag har tre eller fyra dagböcker från när jag var ung. Kanske borde jag leta rätt på några godbitar därur och dela med mig av? Jag har två av dem liggande här framför datorn. Synd dock så har jag ingen större koll på var den viktigaste av dem ligger, den jag skrev i när jag gick i gymnasiet. Jag vet att den finns någonstans, för jag hade den och kikade i den för några veckor sedan, men den ligger inte på något av de logiska ställena. Nåväl, den dyker väl upp förr eller senare.

Äh, efter lite bläddrande i mina gamla dagböcker från högstadiet kan jag lugnt konstatera att jag hade slagit till mig själv så djävla hårt om jag träffat mig själv från den tiden. Gudars skymning, jag fattar varför folk mobbade mig ;P

MEN! Sedan hände saker:
Jag träffade en pojke som visade sig tycka om mig lite, och vi hånglade, och sedan började jag inse att jag ju faktiskt är ganska snygg trots allt. (det tyckte jag inte innan) Och sedan fick jag stalkers, beundrare och vänner på internet. Några av de vännerna har jag fortfarande kvar; Smege, Anders, Monika. Och jag började skriva noveller, dikter, låttexter, dagböcker, listor...
Jao... Det här har jag kanske redan pratat om?

Dang, jag vill så gärna kunna ta lövet från munnen och vara riktigt djävla frank och ärlig någongång då och då, men jag vill inte hänga ut folk här i bloggen. Sure, man kan alltid koda, men folk knäcker koder förr eller senare och jag själv kommer bara att bli förvirrad av det hela.

You want total honesty?
Jag har inte haft sex på fjorton, snart femton, månader. Sist jag hade sex var det med en snubbe jag var oh så kär i, och han började plötsligt rådissa mig efter vår sista natt tillsammans. Det var helt märkligt: Han slutade bevaka mitt galleri och min dagbok på helgon; han slutade skriva sms; han hörde aldrig av sig via msn, helgon eller något alls - och jag ville inte höra av mig jag heller, eftersom jag redan kände mig efterhängsen. Och snubbar som hellre sover på soffan än bredvid en kelig Zombie i sin sköna säng förtjänar inte min uppmärksamhet. Inte när det är i en sådan relation vi hade, faktiskt.
Så i somras fick jag sms av honom. På Medeltidsveckan, kan tilläggas, och ni som känner till Medeltidsveckan förstår nog vad det går ut på. (Nej, jag menar inte bara att det går ut på att man går runt i medeltidskläder. Let's just say att ett annat namn för Medeltidsveckan är Slampveckan, aight?) Han ville gärna ses, om jag hade lust. Så jag frågade varför han efter nio månaders tystnad helt plötsligt ville ses, och han tyckte att jag var dryg och konstig. Um...
Snälla, kära, söta. Lilla vän. Gör aldrig misstaget att tro att jag är lättfotad, 'cause I aint. Det skämtas om min hunger för män och mitt sexliv åt höger och vänster, men det är allt det är: skämt. I alla fall i det här fallet. Jag SKULLE kunna ta för mig som jag vill, om jag ville och vågade. Men att träffa en assnygg kille man varit kär i för en snabbis bara för att han är fyllekåt? Nejtack.

Förra medeltidsveckan var bättre än denna, fast den här medeltidsveckan var Anders nere och hälsade på. Fast förra medeltidsveckan dansade och sjöng jag med Tobbe och JimmyEffes, vilket var trevligt. Tobbe och Jimmy är två raringar :)  (och en av anledningarna till varför man vill åka på Kastaria ;))

Jag kan inte diskutera mina bekymmer på sexfronten med mina manliga bekanta, för de förstår inte mitt problem:
"Men vadå, du är tjej, det är ju bara att gå fram till vilken snubbe som helst så ställer han ju genast upp."
Ja, det vet jag. Rätt kläder och rätt attityd är det enda som behövs, om ens det, så får man säkert sexa hur mycket man vill varje helg. Men det handlar om att jag är osäker, har komplex och oroar mig över vad han skall tycka om mig while at it.
"Ja, men övning ger ju färdighet, get at it!"
...det är ju en ond cirkel. Jag vågar inte öva, så jag blir inte bättre, och blir jag inte bättre vågar jag inte ragga. Folk förväntar sig av mig att jag skall vara jättekunnig och erfaren och så vidare, men det är jag inte. Jag blir jättenervös av att vara naken, och jag hittar mer och mer saker att jaga upp mig över. Oh, I'm such a virgin.

Jag tror att alkohol är lösningen på mina problem. Alkohol, och en snubbe man känner sig trygg med.
Och så vill jag att någon skall ragga upp MIG. Läsa mina signaler, förstå hur man handskas med mig och göra något av det. ...bah, jag vill gå på krogen. Jag vill flirta och dricka färgglada drinkar och småle åt okända män. Jag har nittioen spänn på kontot, det räcker knappt till en sexa. Teh pain, teh misery!

Um... Nu blev det här jättelångt. Jag tror inte att någon orkar läsa hela. Så... Dags att sätta punkt och döskalle nu.



Andra bloggar om: , , och

Kommentarer
Postat av: Elenaria

I know sooo well, precious.
Fast du kan alltid ragga med devisen "Ragga och sedan artigt avböja vidare sällskap". Flirta litet går ju alltid... en stund. Ibland. Om man känner för det. Jag är lika kass jag, men om man tänker "Jag skall LE istället för att vända bort huvudet när jag märker att den där ashotta personen tittar på mig också!" så kan man iaf känna sig duktig att man har tänkt på det hela ^-^

2007-01-18 @ 23:53:51
Postat av: Zombielicious

Det kan ju fungera, men man vill ju inte vara en tease, då får man dåligt rykte :P
Jag vill gå ut, men har inga pengar och ingen att gå ut med - då är det illa ;)

Ja... Le skall jag träna på :) Plocka fram lite Vinga-mod ^_^

2007-01-18 @ 23:55:52
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Elenaria

Dåligt rykte? Pah. Tjurskallar som blir purkna bara för att de inte får vad de vill.
Men jag skall honestly inte säga så mycket. Inte som att jag har haft mycket övning jag heller.
Argh! En Holly och Vinga-afton vore roligt.

2007-01-19 @ 12:58:56
Postat av: Zombielicious

Fast jag VILL ju mer än bara flörta lite... Nåväl, det löser sig :) Man skall vara optimistisk, och innan jag blev större än när jag var mindre var jag jätteoptimistisk. Nu är jag cynisk, det har inte riktigt samma gulliga naivitet till sig ;)

2007-01-19 @ 22:44:07
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Anonym

prova bestämma själva vad som är bra eller anus, istället för att oroa sig för ALLT!, Allt ordnar sig, som man sår får man skörda, vill man skörda kärlek så......

2007-01-27 @ 12:03:46
Postat av: pastor hannes

vågar du däjta en munk?

2007-01-30 @ 14:20:46
Postat av: Zombielicious

En munk? Vad för slags munk? En ...munkbollenmunk? De är lite läskiga :S

2007-01-30 @ 14:22:06
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Någon

Effes for the win!

2007-02-21 @ 21:15:58
Postat av: pastor hannes

vad har jag sagt nu då?
...och framförallt när?

2007-12-28 @ 22:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0