Sacrifice

Spelade WoW i ett gäng timmar. Nu är jag level 41, och har en massa ny bra equip! En ny wand, en ny kniv, nya byxor och nya axelvaddar. Blev surad på av någon mupp som antydde att jag ninjade kniven, men jag ville ha den och tyckte att den vore bra för mig. Han rollade ju inte ens för den, så jag hajar liksom inte problemet... Dumma människor. Jag vill göra Razorfen Downs fler gånger; det finns ett bälte jag verkligen vill ha och behöver!

Nu skall jag äta lite, ty jag är hungrig och har trots att jag varit vaken i fyra-fem timmar inte ätit något alls. Jo, ett halvt äpple, men det kommer man inte så långt på. Sedan skall jag duscha och knalla till Coop och lämna tillbaka Conspiracy. Funderar på om jag skall köpa något att äta, eller om jag skall klara mig på macka under kvällen... Jag vill sova, men filmen skall vara tillbaka senast arton, och om jag sover nu kommer jag att vara helt seg när jag vaknar. Dumma feber.

Jag borde inte göra saker när jag är sjuk. När jag skriver skriver jag bara fel. När jag spelar råkar jag attackera fel snubbar i fel ordning och allt blir kaos. Plus att jag, eh, råkade ninja ett quest för att jag inte läste ordentligt vad det stod. Så alla blev sura, men jag tror inte att de hajade att det var jag. Oops. Som sagt, feber är inte min bästa vän. Och han får fanimig inte komma på mitt kalas! >_<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0