If you show me yours I will show you mine

Klockan ett var jag level 6. Nyss loggade jag av, vid level 13. Imorgon skall jag göra skolarbete, på torsdag skall jag städa och fixa klart saker inför målandet på fredag. Simon kommer hem till mig vid elva, och då är det bra om allt är färdigt. Får typ diska på fredag, gå upp vid halv tio och fixa det sista liksom.

Jag är lite sent ute med min budgeträkning. Jag behöver ungefär 3000:- till målandet, för att ha ifall färgen tar dödsslut mitt i allt och så. Och så tänkte jag köpa mat för det som blir över. Jag tänkte att 5000:- kan vara lagom att ta med till Paris; då har jag råd att shoppa, men kan nog räkna med att ha pengar över vid hemresan. Hyran går på 2400:-, nationsräkningen på typ 400:-, men utöver det? Jag har ingen aning vad jag har för räkningar den här månaden. Mobilräkningen går på allra max 500:-, och så åkkortet för 1000:- och 1000:- att köpa mat för under mars. Så... Ungefär femtontusen? (pappa kommer ju att få frispel när jag säger åt honom att sätta över så mycket, haha) Om jag har räknat i underkant nu så får jag ju lite över tvåtusen till från CSN i slutet av månaden också, så får jag ta det och täcka upp för misstagen med. Det borde fungera.

Så, skickar jag sms till pappa nu så läser han det imorgon bitti och då borde han hinna sälja aktier och sätta över pengarna till mig. Oh, vad duktig jag var nu! :)

...jag vill WoW:a mer. Jag vill inte göra astråkig jättekrånglig superläxa, jag vill spela WoW! Men så fort jag är klar med läxan imorgon skall jag städa ordentligt och typ flytta alla kläder ur garderoben och in i köket. Det finns inte riktigt tid till WoW då. Jag får spela på lördag kväll om jag är klar med målandet då - men om Simon hjälper mig på fredag så borde jag hinna en bra bit på vägen då, tycker jag. Är man två går det så mycket fortare! (och jag har fortfarande öppen inbjudan att delta i ommålandet av min lägenhet för de som inte har något bättre för sig på fredag/lördag!)

Nighty-night time. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0