You know what you are

Nu har jag betalt räkningarna, nu behöver jag bara kidnappa random frimärke för att hinna posta mina arbetsrapporter så att de hinner komma fram under morgondagen, så får jag ut lite mer pengar mot slutet av december. Är ju inte fel med en tusenlapp eller två tre dagar innan julafton! Gotlandsresan är betald, jag väntar på ett eller två paket att hinna hit under veckan, men det borde inte vara några bekymmer... Skall, när jag skrivit klart detta, börja slå in mina julklappar, tänkte jag. Små, små fina paket till min älskade familj.

Ibland tänker jag på och undrar över alla de där som har en stor släkt, där alla tycker om varandra. Samtidigt kan man inte sakna det man inte har eller haft, och, well, farmor är ändå inget man behöver känna styng av saknad för. Det är hon inte värd.

I lördags när vi städade min lägenhet fick jag svinto i ögat. En millisekund kändes det som att få en droppe vatten i ögat, under resterande timme kändes det som eld. Det gjorde så ont att jag ville klösa ut ögat; istället knep jag ihop det så hårt jag kunde, föll ihop på golvet och skrek "aj aj aj!" så att Nathaniel kunde ha fått en smärre hjärtattack av mina febrila vrål. Det fick han inte, istället lyckades han få in mig i badrummet så att jag kunde få skölja ur ögat lite. Fruktansvärd smärta, och enda tanken som går genom huvudet när allt kött i ansiktet vibrerar i ren panik är "är det här farligt, vad står det på kartongen?" Faktum är att det inte står NÅGOT på kartongen, svinto är helt ofarligt, men fy fan. Se upp för svinto i ögonen, gott folk!

Fick just mail från mamma :D
Hon skriver fina saker, hihi ^^ Skickade bilder till henne på kakorna igår, hon tyckte att de var jättefina. Och om en vecka är jag hemma och kramar på henne! <3

signoff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0