Things to do when it rains

Hemma sedan femtio minuter. Har ätit lite macka, nu blir det snart glass tror jag. Trött, sliten, hängig... Fortfarande hungrig. Maten är dock slut! Hade tänkt svänga införbi Ica när vi gick förbi, men självklart stänger de redan åtta på lördagar... >_<

Älskling sitter i soffan bredvid (vi har som sagt TVÅ soffor här nu) och ser på någon skum actionfilm, själv funderar jag på att duscha. Vi får se, mina fingrar är helt skrynkliga av vatten, och jag börjar tycka att jag nästan känns torr. Duscha hade varit skönt, men ...vi har så fruktansvärt kallt i badrummet. Det är en evig pina att ta av sig naken när det drar iskyla på en från fönstret därinne. Nackdelen med fönster i badrummet, helt enkelt. Stora badrum med stora fönster är helt enkelt mycket kallare än små badrum utan fönster.

Städa lägenheten var ...trist, men it had to be done. Kärleksmonster är en fin människa som har ägnat en hel lördag åt att slita i lägenheten med mig. Älsk älsk älsk! \^_^/
Imorgon skall vi ta det lugnt och ägna åt oss bak av Lusse-chthulhu och Peppar-ctuhulhu. Fina små monster i brunt och gult. Vi skall modda någon form av pepparkaksslott/borg/hus också, får se vad det blir av det hela. Christian kommer över och bygger med oss, vi tänkte överraska honom med Pumaman och Deathstalker 3 (båda via MST3k, såklart ^^)

Apropå Christian så spelade vi ju sånt Vampire igår. Jag har en egen lek nu, Assamite. Kul gäng faktiskt :) Skall nog köpa mig en Giovanni-lek också, might as well :)

I veckan som kommer skall jag:
Säga upp internet
Fixa färdigt Leos julklapp
Säga upp elen i lägenheten
Ringa/maila mäklaren och se hur det går med allt; har köparen betalat in handpenningen, t.ex?

signoff

Kommentarer
Postat av: Jonas Morian

"bak av Lusse-chthulhu och Peppar-ctuhulhu"

Åh, snälla - föreviga på bild och lägg ut på bloggen. Pretty please?

2007-12-02 @ 11:01:47
URL: http://promemorian.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0