Ia, Ia!

Jag känner mig låg och stressad idag, en inte helt ypperlig kombination. Meningen är att det skall levereras tre paket till mig idag:
  • Ett de har försökt leverera TVÅ gånger hittills; första gången lämnade de en lapp och jag fick ringa upp dem så att de kunde få portkod och whatnot. Jag har för mig att det blev konstigheter andra gången också, för de lämnade meddelande på min telefonsvarare så att jag fick ringa tillbaka till dem IGEN. Jag misstänker att det är de som ringt på dörren 08:37 i morse, då vi har ett missat samtal på vår Skypephone från den tiden. Då sov jag som en stock, så jag har råmissat dem. Igen. Imorgon skickar de tillbaka försändelsen till avsändaren. Tjoho.
  • Ett som posten uppenbarligen kukat ur med totalt. Jag vann en auktion på Tradera, betalade kvickt och tjejen skickade mitt paket omedelbart. I torsdags fredags ringde någon snubbe på andra sidan stan (I guess) upp Nathaniel och frågade om det stämde att jag bor här, eftersom mitt paket låg uppslitet och öppnat i hans trappuppgång. Nathaniel bekräftade, och farbrorn skall förmodligen komma förbi idag, ringa på och lämna paketet. HUR FAN KAN MITT PAKET ha hamnat på andra sidan stan? Låt mig gissa: det gick inte in i brevlådan, så istället för att lämna en avi och låta mig hämta ut paketet på Ica så ställde de det utanför? Eller liksom WHAT?!
  • Sista paketet jag väntar på är det som jag tidigare var sur över skulle komma så sent, men nu har jag mailat till och fått svar från Schenker som skall leverera paketet någon gång under dagen. Jag har berättat att jag bor c/o, eftersom det inte står på dörren, och jag har uppgett mitt mobilnummer ifall det skulle vara konstigheter med dörren. Alltså hoppas jag verkligen att det ringer till mig under eftermiddagen så att jag kan gå ner och hämta julklappen i lugn och ro.

Jag är sur och stressad över att paket tillhörande mig flyger och flänger över halva stan, istället för att folk faktiskt kan göra sitt djävla jobb någongång. GE MIG MIN POST, gawddamnit!
Paketet som UPS misslyckats leverera två eller tre gånger nu är ett jag inte har behov av, men som kommer att ställa till bekymmer för andra människor om jag inte får det. Argh argh argh, lägg allt ansvar på mig väl? :(

För att avsluta sura inlägget lite gladare, läs här, för det är en kul blogg. Så det så.

47437-69

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0