Take me to heaven, take me to hell

Har jag otur är laptopen lika dum imorgon som den är idag. Hela datorn verkar ha laggat isär, och jag är ganska frustrerad över det hela. Skall se ifall hon mår bättre imorgon, annars kommer jag att bli väldigt ledsen.
Tog hem en Search&Destroy för Spyware och rensade Stora Tösen, sedan packade hon också ihop. Blev förtvivlad, fick panik, började nästan gråta. Jag kan ju inte sitta här med TVÅ trasiga datorer på en dag! Till slut gick hon dock igång som hon skulle, och jag kunde andas ut. Och OJ, det går så väldigt mycket bättre att spela WoW nu när jag inte har datorn full av spyware längre! Det har inte laggat alls, det har gått precis så smooth som jag velat :)

Spelade BRD med folk, det var kul bortsett från att jag dör. Hela tiden. Vare sig jag aggrar eller inte. Hajar inte vad det är tänkt att jag skall göra för att hålla mig vid liv...

Är sömnig som sjutton, så jag skall krypa ner i sängen och dö lite grann. Det blir nog lite WoW:ande imorgon också, dock ;)

Jag förstår inte hur det kan vara så djäkla varmt att spela. Jag sitter i stort sett naken, och jag har ändå värmeslag. Nackdel.

Kommentarer
Postat av: Anna

din design e grym på nått sätt :)

2007-04-27 @ 00:41:08
URL: http://www.anna851219.blogg.se
Postat av: Zombie

Haha, tack ^_^

2007-04-27 @ 12:02:11
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0