Luften smakar illa

Min iPod har typ ...havererat. Till och från affären utan musik, och omvärlden inkräktar på min lilla yta. Alla andra blir så påtagliga när man hör deras steg bakom en, när man måste höra det irriterande knastret av fjortonåringars skor mot asfalten och när man i affären måste lyssna på låtar sjungna av äckliga sjungande barn.

Nu skall jag äta och musikterapera mig, och sedan skall jag först se ifall iPoden börjar fungera om jag börjar ladda den, och annars skall jag låta den ladda ur och självdö och se om den fungerar då. Och egads vad jag undrar var min garanti är. Nackdel. Står jag plötsligt handfallen utan tillgång till iPod kommer jag att bli tokig, för musiken är vad jag gömmer mig i när jag åker tåg och promenerar över halva Lund.

Annat jag funderade på: Om man är typ sjukligt överviktig, varför köper man då en burk Coca Cola och en Snickers? Lilla vän, ät ett äpple istället.

Kommentarer
Postat av: kribz

lustigast är ändå när överviktiga människor lastar upp några påsar chips, godis och läsk på bandet och avslutar med en...kartong nutrilett! ;D
mm, nu blev jag sugen på snickers.

2007-04-17 @ 15:58:50
URL: http://kribz.blogg.se
Postat av: Zombie

När jag jobbade som kassörska i affär hade jag två stammisar som var ungefär lika stora som morsan i Gilbert Grape, och de kom alltid tillsammans, med varsin kundvagn fylld av chips, läsk, godis, glass och fet mat. Mm, starkt jobbat...

2007-04-17 @ 16:42:14
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0