Leben ist Leben

Liebe liebe liebe liebe liebe liebe ÄLSK. Oh, det har varit alldeles för länge sedan jag fick dansa till Vrapogat. Klubbar borde spela Za Frûmi, klubbar borde spela Vrapogat. (Tjatig? Jag? Neeejdå!)
Ingen som fått höra Vrapogat har dock varit lika begeistrade som jag. Kanske beror det på att ingen annan ser tjusningen i svartiska och elaka orcher? Mrrrr, makes me melt! <3

Nu skall jag sätta den på repeat och sedan laga mat. Jag måste spela den minst 70 gånger innan den hamnar på min lista. Den är sju minuter lång. Hm... Invecklad matematik. Men seriöst, jag är gärna lite olaglig och delar med mig av den ifall någon är intresserad! Den är så underbart ljuvligt förtjusande. Det kniper i hjärtat på mig :)

Musik ist Liebe. Musik ist Leben.

Kommentarer
Postat av: Simon K

Hej,

Någon gång om året söker jag på mitt bands namn och denna gång kom din blogg rätt högt upp så jag tog mig en titt. Shysst blogg rent allmänt btw!
Angående Vrapogat så är den gratis att ladda ner och den ligger också uppe för allmän lyssning på vår myspace sida: www.myspace.com/zafrumi
Om du inte hört senaste orchplattan eller känner till den så kom den ut tidigare i år. Kanske ingen hit som Vrapogat, men jodå det finns nog andra där som borde uppskattas.
Ditt inlägg fick mig att skratta.
Angående olagligheter och första plattan så är den nu slutsåld så alla får gärna tanka den fritt (som att nån brydde sig vad en stackars artist anser ändå).

Sköt om dig.

Mashtar Vrapogat!
/Simon K - Za Frûmi

PS: Jag kanske inte helt säkert kommer kolla in här igen på ett bra tag så om du vill svara mig personligen så är nog myspace det som gäller. Eller mail. Men ska nog titta in på din blogg igen. :)
DS

2007-12-06 @ 02:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0