If I'm a sexist, then call me sexy sexist

If it bleeds it's good, sjunger Bloodsucking Zombies from Outer Space, och jag försöker faktiskt intala mig det. Även fast det, eh, inte är det normalaste att intala sig, oavsett vad för omständigheter som råder.

Bästa låttiteln någonsin måste dock vara I hate every bone in your body but mine. (erkänn! ni gillar klangen av det! låten är för övrigt bra, det är Poison som sjunger.) Dålig liveinspelning finns här.

Jag plockade ihop alla saker som skulle med. Och plötsligt insåg jag att jag har noll koll whatsoever på var mitt pass är. Vände upp och ner på lägenheten, ringde mamma och grät nästan i telefonen, och sedan hittade jag passet gömt i en jacka längst in i garderoben. Det ligger nu i min väska tillsammans med allehanda biljetter och böcker. Jag skall läsa Auschwitz på tåget, såvida jag inte sitter åt fel håll, då läser jag ingenting.

Kommer för övrigt att vara online på MSN via mobilen, tänkte jag, så peta till mig där så blir jag glad :) ([email protected], jag blockar er om ni är korkade :P)

Mensvärk. Förbannelse. Snälla ta mig en månad framåt i tiden.
(fast imorgon får jag en kamera! ...säger ryktet iaf ;)) (jag hittar dock inte skivan med Photoshop på, så jag vetefan om jag vågar lägga upp och visa oredigerade bilder ;))

Kommentarer
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Vaaaarsskaru? Känns som om jag missat väsentlig info!

2007-04-02 @ 16:55:08
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Zombielicious

Jag är på Gotland över påsken ;D

2007-04-03 @ 10:37:27
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0