I can make the darkness weep and fall

Min rygg viskar små lockande ord till mig. Den är förrädisk, den djäveln. Vill lura mig att tro att allt är okej, och när jag så slappnar av och försöker låtsas om intet sätter den in alla sina vapen på en gång. Smärtan gör mig yr. Jag är trött och jag har ont och klockan är tolv, så det är dags att bädda ner sig och hoppas att sömnen slår till snabbt inatt. Måste läsa något, men jag låg till halv fyra i nättras och läste ut min bok. Får se ifall jag kan hitta en ny, snabbt. Annars har jag fem böcker på gång på posten. Två romaner, tre för självutveckling på vissa områden.

Imorgon redovisning. Jag vill inte. Bra träning för ögonkontakt, dock. Jag har stark röst, och om jag koncentrerar mig på att tala lite långsammare är jag en bra talare, bortsett från att jag har svårt för ögonkontakt och hellre stirrar ner i mina papper. Annars börjar jag bara rodna och babbla och känner mig helt bortkommen.

I alla fall. Efter redovisningen hänger Lotta gärna med mig på Shock, och så skall jag ta med min korsett och låta henne titta på den. Går det inte att fixa skall jag försöka sälja den på tradera, kanske någon som vill ha den. Köper jag en klänning imorgon skall jag se ifall jag kan fixa kort på den åt er också, skryta lite ;) Eller något.

Ägnat kvällen åt haiku-skapande och nostalgi med Christoffer. Hihi. Jag har fan saknat att prata med honom :) Får se ifall jag kan åka över till sthlm en helg och hälsa på lilleman. (fast han är längre än mig. they all are...)

Ohwell. Sova. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Ida

Vilken korsett är det du gaggar om?

2007-04-25 @ 01:11:52
Postat av: Ida

Ignorera det där, jag löste min fråga.. "helt" själv ;)

2007-04-25 @ 01:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0