Forever shall the wolf in you desire the lamb in me

Varit i Helsingborg några timmar! Först satt jag på en brygga med Smege och åt glass, och sedan sprang jag på Viktor så vi åt pizza tillsammans med Smege. Nu är jag mätt, och mina ben är helt violglasskletiga eftersom glassen han smälta snabbare än jag hann äta. Det är alltså duschdags om några sekunder... Fast min hud luktar utomhus, jag tycker om hud när den luktar utomhus. Det är en bra doft :)

Sura tanter blängde på mina kritvita, bländande och blåmärkesprydda ben när jag stod på perrongen och huttrade. Hey! Jag har snygga ben, jag är 23 år gammal och jag var faktiskt propert klädd i övrigt, sluta se så djävla missunsamma ut för det var typ 25 grader idag! Dumma tanter.

På väg till Helsingborg knödde en tjockis sig ner på sätet bredvid mig och började spela musik på skithög volym på sin mobil. Jag satte på Psyclon Nine på tillräckligt hög volym för att slippa höra hans vedervärdiga rap/hiphop.

Nu har jag köpt en filmtidning. Det är andra filmtidningen jag köpt på typ en månad, och båda har jag köpt med motivationen "Jamen, man får ju en Transformers-poster i! Och så verkar det stå andra bra saker också..."
Skall jag börja köpa alla saker bara för att man får Transformers-saker på köpet blir jag snart fattig. (men det är ju mecha! Meeeechaaaa! OMG!)

Kommentarer
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Jag köpte en OKEJ-tidning en gång för att få en Bakckyard Babiesposter, som inte ens var särskilt snygg. Men vad gör man inte? =D

Så passade jag på att läsa lite om Westlife också, hahaha.

2007-04-17 @ 09:58:29
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se
Postat av: Zombie

Oh, så nu kan du massor om Westlife?
En gång hade jag en klasskamrat som såg ut som han typ "huvudsångaren", jag tror att han heter Shane? Den klasskamraten stirrade JÄMT på mig. Satt han framför mig i klassrummet vände han sig om och stirrade. Satt han bakom och man råkade vända sig om för att kolla något bakom sig satt han alltid och stirrade. Vi brukade måla små roliga teckningar av honom och fnissa glatt. Jag undrar om han var kär i mig... Han hade sådana där äckliga, iskalla torra och samtidigt fuktiga händer, jag var tvungen att dansa med honom på gympan en gång :/

2007-04-17 @ 10:11:55
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0