Completely insane in her mind

Jag har sagt till pappa om pengar. Nu försöker jag göra läxan, men jag är så otroligt trött att min hjärna knappt ens går på halvfart, och jag sitter och har våta fantasier om att få lägga mig ner i sängen (jag sitter i den nu), dra täcket över huvudet och sova i tre dygn. Söööömn, mrr. Giev.

Jag har skrivit klart en av fyra punkter. Det kommer att gå helt upp åt väggarna tokigt imorgon, men å andra sidan sade läraren att föredragen är betygsgrundande, men blir inte betygssatta. (de är obligatoriska). Okaj. Då gör det inte så mycket att det kommer att gå dåligt, ändå.

Jag mår illa. Jag åt lite macka, men det gjorde mig bara blä. Jag är varm och yr och trött och matt och hungrig men inte alls hungrig. Har inga pengar idag, så det blir ingen mat ändå. Köpte äpplen igår, får äta dem ikväll. Och sedan skall jag sova.

Jag har tvättat håret en gång idag, lät shampoot sitta i i fem-tio minuter. Det gjorde skillnad. Det sliter på håret, men får jag bara bort de sista gula nyanserna så kan jag ju kurera håret som en dåre sedan. Ha i alla möjliga bra kurer och ta hand om det som om det vore ett litet barn eller så. Det  vore skönt att slippa se ut som en krossad apelsin.

Låt mig sova. Snälla? Bara lite?
Even better: Låt mig sova MED någon. Krypa tätt intill och gömma mig lite och vara varm tills jag vaknar. Mrrr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0