Come sweet Death, one last caress

Spelade lite WoW, nu är jag lvl 51. Råkade köpa en sak för 40g i AH, nu är jag fattig och ledsen. Dang. Jag skulle ju spara pengar :S Ger mer int och mer spell damage dock, så det var ju en BRA sak, men ändå...

Nu skall jag se ifall jag vågar sticka näsan utanför dörren (det blåste kallt när jag hade balkongdörren öppen!) och sedan skall jag då bege mig till Ica Nära och köpa något att äta. Typ bröd. Kanske lite mat, jag får se. Jag har förvisso varit hungrig sedan typ nio igårkväll, så mat vore nog uppskattat när min mage sätter igång och surar igen senare idag.

Inget är mer passande att banka på dinosaurier till än Kristet Utseende. Alldeles för länge sedan jag lyssnade ordentligt på dem, hoho.

Funderar till och från på att göra ett nytt helgonkonto, men jag vet inte. Det vore bra därför att jag har mängder av vänner som skulle tycka att det var enklare att kommunicera med mig om jag hänger där. Det är också enklare att säga till folk "Jag heter Knubbdäck helgon!" än att säga "eh, du kan ju läsa min blogg eller lägga till mig på msn..?" = lättare att knyta relationer med nya bekanta.
Å ANDRA SIDAN så gillar jag starkt att inte vara med där längre. Ingen stress, inga fixa idéer om att jag måste stalka vissa personer, jag kan med gott samvete dissa hela helgongrejen (jag tycker ju faktiskt att det ÄR ett korkat ställe) men ändå har jag svårt att komma till ett beslut. Nåväl. Tills jag bestämmer mig skapas i alla fall inga helgonkonton, så... Skulle det hända får ni veta på ett sätt eller ett annat.

...kan det inte dyka upp någon annan skitbra community där puckon inte får vara med? Fula korkade människor icke välkomna; där skulle jag trivas. (jag utgår från min egen definition på "pucko" och "ful", ni kanske tycker annorlunda?)

Mat mat mat mat mat gnag knapr arm mat.



Jag var ju nästan populär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0