Bedhead bimbo

Förvirrande nog är jag hungrig. Det är förvirrande, för jag är sällan hungrig, och väldigt väldigt sällan hungrig så här dags. Onödigt är det också, för jag har ändå ingen mat hemma. Jag har ett äpple. Får äta det på väg till tåget sedan, tror jag.

All min irritation läggs för tillfället på den här snubben:


Random trumpetblåsare vars bild ligger på framsidan på sidan jag försökt logga in på i ett dygn. Först fick han knappt en blick. Sedan började jag stirra (ja, vad fan gör man då när sidan jobbar och jobbar och jobbar och inget sker!?) och efter några sekunder började jag sammanbinda honom med sidans alla små irriterande fel. Som t.ex. att jag inte får lov att logga in. Grr.
Han är säkert jättesnäll. Men idag är han bilden som representaterar irriterande fel.

Försöker få magen att sluta gnälla.
Sedan när jag är hungrig på morgonen!? Jag har mina 120:-, jag får köpa en macka i skolan. Jag ser inte ens fram emot att få äta den. Skulle jag någonsin ta kontakt med en terapeut får jag ta upp det där med mitt matproblem också. Hon/han kanske har en bra idé varför jag ibland tappar precis ALL lust att äta något. Förutom hjärnor, såklart.

Ingen lust alls att redovisa. Jag hoppas verkligen att någon av de andra skuttar upp och gör sitt före, jag avskyr att vara först. Bäst är att vara sist, då är folk så trötta och avtrubbade att man kan säga vad som helst och ändå få en rungande applåd.
Ibland är min dialekt bara i vägen.

Ohwell. Solen smyger omkring därute, som en ertappad ninja. Förhoppningsvis är det en inte allt för sval dag, och förhoppningsvis får jag uppleva lite ljumma vindar. Det hade varit fint.

Kommentarer
Postat av: peppelina

Lycka till med redovisningen! =)

2007-04-25 @ 09:22:58
URL: http://peppelinas.blogg.se
Postat av: Zombie

Tackar! Redovisningen gick till och med BRA! :)

2007-04-25 @ 16:56:04
URL: http://zombiefied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0