I dig them bad boys playing that rock 'n' roll!

Now playing: Mortiis - The smell of rain (CD)

Har kommit en bit på vägen med halsduken nu, det blir fint. Var lite orolig att färgen skulle ge ett annat intryck i större mängd, men det verkar fungera jättebra. Börjar dock få lite ont i fingrarna, haha.

Var på Din Sko idag, provade skorna, och bestämde mig för att faktiskt inte alls köpa dem. Knapparna var bara dekorativa, och skrona kändes inte alls pepp. Får se ifall jag kan hitta några andra roliga skor istället, annars har jag ju de lila stövlarna på gång.
Just nu längtar jag mest efter de skor jag beställde från How Cool i somras - jag fick ett mail för över en månad sedan där det stod att de var postade och på gång - jag hoppas verkligen att de dyker upp snart. Snygga skor, ju!


47437-8


Seriöst. Om de kunde ta och dyka upp någon dag, och de passar, så kunde jag dö lycklig på en gång. Herregud, absolut de svarta är ju så snygga att jag blir helt till mig i trasorna!
Jag har ett par andra sådana där drömskor jag bara VILL HA, men jag tror inte att de finns längre. X-tra-x sålde dem tidigare, men de är bortplockade ur deras sortiment nu, och jag har inte sett sådana någon annanstans. Such a shame, de är totally shagadelic. <3

camoboots

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0