Vårvindar friska.

Sömnig, vilket är lite mystiskt. Jag har fått gott om sömn i nättras, och jag har ju inte precis ansträngt mig något idag. Diskade upp lite, kastade ut de diaboliska soporn och sedan har jag suttit och sett på That 70's Show på datorn. Inte helt fel!

Dricker vatten och äter choklad, vilket är dumt. Jag hade ju slutat med choklad ju... Jaja. Det är inga störra mängder, och jag måste ändå göra mig av med den. Slänger förmodligen det sista av kakan sedan, det är inte bra att småäta hela tiden.
Skulle behöva gå till affären och köpa bröd, men jag reser imorgon så jag vet inte. Blir nog lite pasta ikväll, faktiskt. (hem! tekaka! riktigt bröd!)

Det känns som att jag har mensvärk, men mina bröst ömmar inte så det kan det inte vara. Blivit lite sned i ryggen, kanske?

Saker jag måste komma ihåg att packa:
x Hot Gimmick åt Amanda
x  World of Warcraft-tidningen åt Leif
x Halsdukarna åt mamma och pappa. (måste göra klart pappas senast på båten imorgon, så att den är klar när jag kommer fram)
x Mina skolböcker. Kan lika så gott försöka plugga in lite grammatik när jag är borta.
x Min laptop. Vad är en båtresa utan lite Mst3k?
x Minst två böcker ur Minne, Sorg och Törne.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej sötaste. Nu är min bokblogg klar på http://stellasbokblogg.blogg.se kommer uppdatera den en till två ggr i veckan beroende på när jag läser ut en ny bok varje gång :D så håll koll. Och ojojoj, jag har inte postat brevet än. Men det är på g. puss och ha en underbar gotlandshelg (om det inte var förra helgen...?) :) jaja, puss!

2006-10-05 @ 18:26:01
URL: http://piccolastella.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0