Killing me softly.

Ord kan inte beskriva hur hett jag avskyr hicka. Min mage gör ont, och jag har suttit och skuttat till på stolen i snart en halvtimme. VAD ÄR DEALEN? Jag gillar inte detta. Dumheter, I say!

Har fortfarande inte packat, trots att jag har haft hela dagen på mig. Bah, det är inte så mycket som skall packas. Något att läsa, typ två ombyten kläder och så de där sakerna jag skall ge/låna ut till folk. Annars är jag cool. (pass, biljetter, iPod, laddare, laptop)

...om jag bara kunde sluta hicka skulle jag till och med vara NÖJD nu. Kom just ur duschen efter en lång, välbehövd paus från verkligheten. Oh, jag är en sådan duschromantiker. I helgen blir det dock jacuzzi för hela slanten! Bubbel, bubbel.
Skall bli kul att träffa alla. Bowla med Ricard, äta Pablos pizza, krama på mamma och pappa, och se ifall jag kan fiska en söndagslunch av mommo. Och så leka med mitt posse. Ahyeah, det blir en BRA helg.

Viktor trodde att min uniform har kommit idag. Jag hoppas att det stämmer. OCH jag hoppas att den passar. Lite nervös, faktiskt. Sist jag köpte en uniform satt den väldigt illa...

Tillbaka till Seoman, Binbiniqegabenik och Jiriki nu. Fantasy at it's best!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0