Hey sugar daddy, Hansel needs some sugar in his bowl.

Bah. Jag är bara trött idag. Trött är elakt monster, trött äta upp carina, carina monster nu. Eller något åt det hållet... Som sagt, så fort jag lyckats ta mig hem idag skall jag nog försöka sova en timme, så att jag piggnar till lite. Är livrädd att jag skall bli sådär dödstrött under tentamen, det är en stor nackdel iochmed att jag inte klarar av att tänka klart när jag får mina sömnattacker. Och tro mig, man vill INTE somna på en tenta när man är som jag. Na-ah.

På sätt och vis känns det som att jag kan allt jag kan. När jag tänker efter rejält känns det dock som att jag är i helt fel socken, och kommer att skriva sämre idag än jag gjorde sist. Men... jag håller tummarna. Och fixar jag inte tentan idag så skiter jag i en poäng fonetik och läser upp den kursen någon annan gång. Varför INTE läsa typ lingvistik och fonetik nästa år? Ta en liten fempoängskurs i fonetik, se till att ha kvar alla mina anteckningar tills dess, och köpa en bra bok i ämnet, och se till att pwna alla -inklusive mig själv!- på tentan? Kan helt klart vara värt att ha i åtanke.
Fonetik är ju faktiskt kul, även fast det är SKITSVÅRT. Nåväl.

Jag är lite förvirrad över nattens dröm. Lade iaf till en ny kategori; "Drömmar", där jag redan har hela två inlägg! Får scrolla runt lite i arkivet och se ifall jag hittar fler inlägg som platsar där. Jag har så många som heter "Allmänt"...

Önska mig lycka till idag, peeps.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0